Moottorimme

MBM käyttää pyörissään pääosin Italialaista Oli ebikes moottoreita sekä FSA että Bafang moottoreita.

Moottori on pyörän sydän ja tarkan tutkinnan tuloksena pyöriimme on valittu juuri oikea käyttötarkoitukseen soveltuva moottori.

Oli eBike systems edustaa uusinta moottoriteknologiaa, jota markkinoilla on ja laadukas moottori valmistetaan käsin Italiassa.

Kattava ja nopea huolto takaavat käyttäjälleen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen sekä varmuuden moottorin toimivuudesta.

Uutuus moottorimme Edge on mahdollista asentaa myös muiden merkkien tilalle uuden kiinnitysmekanismin myötä. 

Oli ebike systems moottoreilla on kolmen vuoden takuu.

Italialainen OLI valmistaa erilaisia sähköisiä komponentteja maailman haastavimpiin olosuhteisiin syvälle kaivoksiin ympäri maailmaa. OLIn sähkömoottorit suunnitellaan, valmistetaan ja testataan italiassa. Kaikilta komponenteiltaan laadukas Oli sähköavustusjärjestelmä on erittäin varmatoiminen ja suunniteltu kestämään myös pohjolan vaativia olosuhteita.

Oli Move plus on erittäin kevyt ja kompakti sähkömoottori. Keskiövetoinen momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman. OLI Move plus avustaa tehokkaasti 80nm voimalla, joka tekee ajamisesta helppoa ja mukavaa kaikissa olosuhteissa.

Moottoreihimme pääset tutustumaan tarkemmin valmistajien omilla sivuilla:

Oli ebike systems Oli Moottorit

FSA Full speed ahead

https://www.bafang-e.com/home/