Edustamamme tuotebrändit

Valikoimastamme löytyvät brändit, joiden maahantuojana JMMK Sport Oy toimii.

MBM bikes
- Italialaisia laatu pyöriä kilpailukykyisellä hinnalla. My Best Move eli MBM on valmistanut pyöriä jo lähes 100-vuotta. Viimeisen 10 vuotta yhtiö on keskittynyt laajentamaan Euroopan markkinoita ja sähköpyörä valikoimaansa.
MBM

Olympia Bikes
- Olympia bikes on Italialainen pitkän historian omaava pyörä valmistaja jonka historia kantaa aina vuoteen 1893 saakka, jolloin yhtiö on aloittanut toimintansa. Olympia tunnetaan maantie- ja maastopyörien johtavana eurooppalaisena valmistajana ja heidän kilpatalliin kuuluu lukuisia pyöräilijöitä.
Olympia

SEM Motobike
- Italialainen metallityön ammattilainen joka valmistaa sähkömaastopyöriä. SEM on erikoistunut tehokkaiden motocross/sähköpyörä hybrideihin. Rungot ja moottorit yhtiö valmistaa itse Italiassa. 
SEM Moto

Kuberg
- Tsekkiläinen sähkömopojen ja sähköcrossien valmistaja. Kuberg valmistaa tuotteet Ostravan lähistöllä Tsekeissä. Kevyet ja äärimmäisen tehokkaat sähköcrossit ja mopot tehdään käsityönä.
Kuberg

Riesel Design
- Saksalainen runkoteippien, lokasuojien ja runkosuojien valmistaja. Valikoimasta löytyvät myös laadukkaat hiilikuituiset tuotteet.
Riesel Design

Mikäli olet kiinnostunut tuotteidemme jälleenmyynnistä, olethan yhteydessä.
Etsimme jälleenmyyjiä laadukkaille tuotteillemme lisääntyvään jälleenmyyjä verkostoomme.

info@kubergfinland